Médiaajánlat :: Elérhetőségünk :: Partnereink
105 db. Start-számla:

Babás linkek és partnerek


Frissítve: 2016-02-21 18:59:47 Betűméret csökkentése Betűméret növelése Nyomtatható változat Küldje el ismerősének!

Az alábbi honlapok partnerükként feltüntetik a Babakotveny.info linkjét, amellyel jelentősen támogatják a babakötvénnyel kapcsolatos információk ismertetését.

Ezúton is köszönjük támogatásukat, és javasoljuk minden Olvasónknak, hogy kitüntetett figyelemmel böngésszék az alábbi honlapokat:

Születés Hete Portál
A Születés Hete Országos rendezvénysorozat alkalmával már többször ünnepeltük egy héten át a szülést, születést. Többedjére szánnak arra, egy vagy több napot az ország különböző pontjain a szülés körül tevékenykedő szakemberek és laikus segítők, a klasszikus és alternatív módszerek hívei, a civil szervezetek és az intézményes ellátórendszer tagjai, a különböző szakmai műhelyek képviselői, hogy a létezés kapuján való átlépés sokféleségének lehetőségéről egyre szélesebb körben tájékoztassák a szülő nőket és családokat. A Születés Hete Portál ugyanerről igyekszik informálni az érdeklődőket - az év 52 hetében.
» http://www.szuleteshete.hu

Születés Hete Portál

Babafelszerelések kölcsönzője
Babafelszerelések kölcsönzése (babamérleg, légzésfigyelő, kórházi fokozatú mellszívók), országos kiszállítással is. Mozgás- és egyensúlyfejlesztő eszközök babák és gyermekek számára szintén kölcsönözhetőek.
» http://www.babamerlegberles.hu

 

Családi napközi kereső, portál és blog

» http://csaladinapkozi.com

 

» baba.lap.hu

» bababiztonság.lap.hu

» család.lap.hu

» kismama.lap.hu

» esélyegyenlőség.lap.hu

© Bankkártya Kft. - Minden jog fenntartva!    Jogi nyilatkozat    Technikai információk    Elérhetőségünk
. email addresses