Babakotveny.info
A babakötvény portál
http://www.babakotveny.info


Jogi nyilatkozat


Frissítve: 2021-10-10 21:16:34 Betűméret csökkentése Betűméret növelése Képernyős változat

Szerzői jogok, felelősség elhárítása
1 / 2 oldal  tovább

Tartalom:
1. Szerzői jogok, felelősség elhárítása
2. Adatvédelmi nyilatkozat, utánközlési szabályzat

Szerzői jogok

A Babakotveny.info portál bármely oldalának megtekintésével az alábbiakat automatikusan elfogadja a Látogató:

A Babakotveny.info portálon található tartalom a Bankkártya Kft. (továbbiakban Kiadó) tulajdonát képezi. A Kiadó fenntart minden, az itt található tartalom bárminemű másolására, terjesztésére vonatkozó jogot.

A Kiadó írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap tartalmának vagy egy részének (szöveg, táblázat, grafika, fotó) feldolgozása és újrakiadása vagy értékesítése.

A honlap megtekintése díjmentes, saját használatra egyes részei számítógépre lementhetők, vagy kinyomtathatók, de a hírek, információk, adatok utánközlését a Kiadó külön szabályozza, lásd "Utánközlési szabályzat". A honlap, illetve adatbázisainak letöltési mértéke nem veszélyeztetheti a weboldal működését. Amennyiben ilyen jelenség tapasztalható, az adott IP cím felé minden adatforgalom lezárható, illetve jogi eljárás indítható a szolgáltatás veszélyeztetése miatt. 

Felelősség elhárítása

A Babakotveny.info portál üzemeltetése során a Kiadó igyekszik a lehető legpontosabb információkat szolgáltatni. Az információk esetleges félreértéséből, vagy a helytelen következtetések levonásából eredő esetleges károkért a Kiadó nem vállalja a felelősséget.

A honlapon megjelenő hirdetések tartalmáért a Kiadó nem vállal felelősséget. A Kiadó igyekszik körültekintően eljárni a hirdetésekkel kapcsolatban, de az azokon vállalt akciós ajánlatok, számítások (lejáratkori összeg, állami támogatás, hozamok, stb.) és egyéb információk valódiságáért kizárólag a hirdető alany felel.

1 / 2 oldal  tovább